Het visitekaartje van uw product

U staat er vast ook regelmatig voor: een deur waarop staat "Duwen" of "Trekken". Een simpele en duidelijke instructie die er voor zorgt dat u zonder omwegen uw doel bereikt: de andere kant van de deur.

Dit voorbeeld laat zien dat ook voor eenvoudige handelingen vaak een uitleg nodig is, al is het om ergernis bij de gebruiker te voorkomen. Of om veilig gebruik van een product te waarborgen. Het maakt ook duidelijk dat een goede handleiding niet lang hoeft te zijn, en ook niet per sť op papier moet staan. Het gaat erom dat de gebruiker de juiste informatie ontvangt zonder daarvoor veel moeite te doen. Welk medium daarvoor het beste is, hangt af van uw product, de omstandigheden waaronder het wordt gebruikt en degene die het moet gebruiken.

Een tevreden klant is de beste reclame voor uw product. Een goede handleiding kan daar een belangrijke rol in spelen. En bovendien levert een mooi boekje een bijdrage aan de uitstraling van uw product.

.DOC heeft 15 jaar ervaring in het schrijven van gebruikersondersteuning voor zeer uiteenlopende producten. Deze ervaring koppelen wij aan een flinke dosis nieuwsgierigheid en veel know-how op het gebied van documentatieprocessen, technieken en tools. Samen met ķw productkennis vormen dit de juiste ingrediŽnten voor een mooie handleiding.