Informatie gezocht

Een goed ontworpen website trekt de aandacht van bezoekers maar nodigt ook uit tot verder onderzoek. Dat navigatie daarbij belangrijk is spreekt vanzelf maar dat ieder op zijn eigen manier zoekt is ook duidelijk. Zoekdiensten spelen een grote rol in die eigen manier van informatie vergaren.

Maar is uw website wel goed te vinden via deze zoekmachines, krijgt uw website wel de kans om aandacht te trekken (en omzet te genereren)?

Dat is niet zo vanzelfsprekend als u denkt. De structuur en metadata van een website bepalen hoe en op welke manier een zoekmachine trefwoorden verzamelt en en op welke plek uw site wordt vermeld. Het alternatief is dat klanten alleen met exacte kennis van de weblocatie (URL) uw informatie vinden.

.DOC biedt bied u de mogelijkheid om via een analyse van uw site na te gaan of deze over de optimale criteria beschikt voor de verschillende zoekdiensten.

  • Door de website langs onze unieke checklist voor webpagina’s te halen kunnen uw pagina’s beter gevonden worden.
  • Door een inhoudelijke analyse wordt nagegaan welke zoektermen het beste bij uw informatie passen en verhoogt daarmee de kans gevonden te worden.

De gemiddelde zoekopdracht op Internet bestaat uit minder dan twee trefwoorden (1,7). Wat maakt uw site nu onderscheidend voor de twee woorden waarmee deze gevonden moet worden?