Wat is een goede website?

Op de bovenstaande vraag is geen pasklaar antwoord te geven. Natuurlijk moet een website er aantrekkelijk uitzien. Uiteraard moet de bezoeker er makkelijk zijn weg vinden. Vanzelfsprekend moet er duidelijke taal gesproken worden. Maar dat is allemaal niet voldoende.

Het gaat er uiteindelijk om wat u met uw website wilt bereiken. Wilt u meer klanten? Dan moet uw website de kortste weg zijn naar uw producten en diensten, met bijvoorbeeld de juiste downloads, online demo's of een webwinkel. Maar minstens zo belangrijk is dat bezoekers uw site weten te vinden. .DOC kan u daarbij helpen.

Is uw website vooral een informatie- en service-medium? Dan is actualiteit een eerste vereiste. De teksten, afbeeldingen en downloads op uw website moeten dan gemakkelijk te onderhouden zijn, indien nodig ook door uw eigen medewerkers. Een content management systeem biedt dan de flexibiliteit die u nodig heeft.  

Bij het ontwikkelen van uw website zorgen wij voor een toegankelijke structuur en heldere teksten. Voor vormgeving en voor content management tools doen wij een beroep op gespecialiseerde partners. Wat uw web-wensen ook zijn, .DOC zorgt voor een ingespeeld team voor ontwerp, ontwikkeling Ún onderhoud van uw website.